Gezichtsbehandelingen

De behandelingen worden uitgevoerd met de producten van NAOBAY die het beste passen bij uw huid na het analyseren van uw huidtype. 

Feel Good Facial

 

 

Deze behandeling is inclusief reinigen, peeling, epileren, verwijderen onzuiverheden, gelaatsmassage, masker en een dagverzorging.

 

 

Duur: 60 minuten

Prijs: € 37,-

 

Touch & Glow Facial

 

 

Deze behandeling is inclusief reinigen, peeling, epileren,  verwijderen onzuiverheden, gelaatsmassage, masker en een dagverzorging.

 

Duur: 75 minuten

Prijs: € 44,-

 

Total Relaxation Facial met hoofdmassage

 

 

Deze behandeling is inclusief reinigen, peeling, epileren, verwijderen van onzuiverheden, gelaatsmassage en hoofdmassage, masker en een  dagverzorging.

 

Duur: 90 minuten

Prijs: € 52,-

 

Wimpers

Wimperextensions

 

Haar voor haar, één voor één, worden individuele wimperextensions aan de natuurlijke wimpers bevestigd, met een speciale wimperlijm. Hierdoor ontstaat een prachtige natuurlijke wimperverlenging, die niet van echt te onderscheiden is. De hiervoor gebruikte lijm is speciaal ontwikkeld voor het gebruik op natuurlijke wimpers, deze blijft zacht en flexibel, en veroorzaakt geen schade aan de natuurlijke wimpers.

 

Iedere 2 tot 3 weken wordt een nabehandeling geadviseerd om de wimpers mooi vol te houden.

 

Prijs nieuwe set:        € 60,-

Bijvullen 2-3 weken: € 25,-

Bijvullen 3-4 weken: € 35,-

Bijvullen 4-5 weken: € 45,-

Lichaamsbehandelingen

Indiase hoofdmassage

 

Deze Indiase hoofdmassage is een onderdeel van de Ayurvedische massage. Ayurveda wordt gezien als het oudste geneeskundig en gezondheidssysteem dat zo'n vijfduizend jaar geleden op schrift werd gesteld. Het is een holistisch systeem afkomstig uit India en betekent: kennis (veda) van het leven (ayus).

Tijdens deze massage krijgen decolleté, nek, gezicht en de hoofdhuid een speciale (drukpunt)massage wat ervoor zorgt dat hoofdpijn en stress zich verminderen.


Duur: 30 minuten

Prijs: € 19,50


Harsen

 

Harsen is een tijdelijke manier van het verwijderen van overtollig lichaamshaar. De haren worden met wortel en al verwijderd, en zullen tot 4 weken wegblijven.

Wanneer de haren weer aangroeien, zullen deze in tegenstelling tot scheren met een (zachte)punt doorkomen zodat je geen harde stoppels ervaart.


Harsen is mogelijk voor:

 

Onderbenen en bovenbenen

Onderarmen en bovenarmen

Rug

Oksels

Bikinilijn (geen brazillian wax)


De prijzen kunt u vinden onder het kopje ''tarieven''.

Ontspanningsmassage

 

Massage zorgt ervoor om lichamelijk en geestelijk tot ontspanning te komen, maar het verhoogt ook de weerstand en verbetert je humeur.

Door de wrijving en lichte druk ontstaat er warmte in en vlak onder de huid. Dat verbetert de doorbloeding en activeert de lymfestroom. Afvalstoffen worden sneller afgevoerd en er stroomt zuurstofrijk bloed naar de weefsels toe. Dat is de reden waarom een massage zo goed helpt na het sporten of bijvoorbeeld bij pijnlijke, stijve spieren.

 

Onderzoek heeft aangetoond dat een massage de aanmaak van het stresshormoon cortisol vermindert. Daarmee verdwijnen dus ook alle stress-gerelateerde klachten, zoals spierspanning, hoofdpijn en een somber gevoel.

Tegelijk wordt er meer oxitocine aangemaakt, een stofje dat een gevoel van geborgenheid en veiligheid geeft.

 

Ook weten we dat massages de aanmaak van endorfine (onze lichaamseigen pijnstiller) en serotonine (ook wel gelukshormoon genoemd) stimuleren.

Dankzij deze stoffen zit je beter in je vel en voel je je ontspannen. Daarnaast heeft massage invloed op de vorming van witte bloedcellen die nodig zijn voor een goed immunsysteem.

 

De voordelen van een lichaamsmassage zijn dus enorm: minder last van stress en pijn, een betere weerstand tegen ziektes, een betere nachtrust en concentratie en als bonus meer energie. 


Duur: 30 minuten

Prijs: € 25,-


Duur: 60 minuten

Prijs: € 35,-