NAOBAY staat voor 'Natural And Organic Beauty And You' en wordt met passie en liefde geproduceerd door een ambachtelijk familiebedrijf in het trendy, Spaanse Valencia. De VEGANproducten van Naobay bestaan uitsluitend uit 100% pure, zuivere, natuurlijke, biologische ingrediënten, goedgekeurd door Ecocert, vrij van toxische stoffen of ingrediënten die schadelijk kunnen zijn voor de huid zoals Parabenen, Siliconen of PEG's. De beleving is compleet wanneer je de zachte natuurlijke geuressences ervaart en de prachtige design verpakkingen met ambachtelijk vervaardigde houten doppen (vervaardigd van hout uit de lokale afvalindustrie, 100% BIO-afbreekbaar, zonder chemische toevoegingen) in je badkamer hebt staan.

Crazy Rumors lippenbalsems zijn 100% natuurlijk, vegan, en super hydraterent. Met deze heerlijk geurende balsems hydrateer je je lippen de hele dag door en krijg je geen schadelijke stoffen binnen zoals bij de meeste lippenbalsems wel het geval is. Verkrijgbaar in verschillende varianten in de salon.De producten die ik gebruik in de salon zijn dierproefvrij en vrij van dierlijke ingrediënten. 

Als je het leuk vindt om op de hoogte gehouden te worden van productinformatie, behandelingen, weetjes over de huid en acties hou dan de facebook pagina in de gaten.

Bernard Cassière is een innovatief en speels huidverzorgingsmerk wat heerlijke producten ontwikkeld. De producten zijn voornamelijk gebaseerd op planten en fruitextracten. Er wordt samengewerkt met de beste lokale specialisten zoals bijvoorbeeld bloemenkwekers en chocolatiers (ja, er bestaat een heuse chocolade behandeling ;)) om u zo alle voordelen van de natuur te laten ontdekken.


Bernard Cassière is ook een ethisch merk, daar waar mogelijk worden actieve werkstoffen van fairtrade handel geselecteerd. Ook wordt zoveel mogelijk gerecycleerde en recycleerbare verpakkingen ontwikkeld.